trabajo
Door: Mieke y Bie
Blijf op de hoogte en volg Mieke en Bie
07 Februari 2009 | Paraguay, San Lorenzo
Voor alle duidelijkheid willen we even vermelden dat we ook nog werken :-) al wordt dit niet altijd vermeld. Als we elke dag beschrijven op onze blog wordt deze misschien iets te langdradig. Wanneer we iets spectaculairs meemaken, zullen we dit zeker laten weten!
Van maandag tot vrijdag werken we in het Centro Materno Infantil. De eerste anderhalve maand is dit op gynaecologie en obstetrie. De laatste anderhalve maand op pediatrie.
We doen er ook 1 wacht per week. Verder doen we ook een wacht per week op de Emergencias, de spoedafdeling in Asunción.
In de weekends en tijdens onze week vakantie proberen we zoveel mogelijk van Paraguay en omgeving te zien of naar een ziekenhuis te gaan verder weg in het binnenland van Paraguay.
07 Februari 2009 - 15:22
Peter S:
OOh, ik dacht dat jullie gewoon op vakantie waren in Paraguay :-)
07 Februari 2009 - 21:11
Leen B:
Hela Mieke
Amai ferm fotos,echt fijn om er op die manier mee van te genieten van wat je daar allemaal beleeft.En jij zelf ziet er ook stralend uit,ik zie dat het je daar goed gaat .Groetjes van ons allemaal. -
13 Februari 2009 - 07:39
Tante Pita:
helaba ginder
het gaat jullie daar goed zie ik,veel werken en veel genieten ! en Bie ... muchos besos van ons allemaal hier !!!
gelukkige verjaardag -
13 Februari 2009 - 09:46
Fiere Peter Van Bie:
Een heel gelukkige verjaardag en nog veel (werk)plezier van heel de bende! -
13 Februari 2009 - 19:32
Tante Rita En Co:
Wauw, sjieke foto's !!!
Goe bezig ginder !
Bie, we drinken er ene op uwe verjaardag. Dikke proficiat ! -
13 Februari 2009 - 21:00
Marieke:
hey mieke en bie, fijn om jullie verhalen ook wat te kunnen volgen! We kijken er alledrie enorm naar uit samen op te trekken tijdens de vakantie! Hier zijn we al aan het aftellen :-)!
dikke kus aan jullie twee en tot gauw he
Marieke -
14 Februari 2009 - 11:27
Leen B:
Hoi Mieke, alles nog in orde ginder,nog even en dan is uw mama en papa er,laat die twee luitjes maar eens wat zien daar,mama zal kontent zijn,want het is toch lang en ver weg he.Mieke laat binnen kort nog eens wat horen en fotos want die waren heel erg mooi ook de klaliteit is heel goed, echt mooi. Doei groetjes en kusjes van ons allemaal